Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Прикарпатті виборчком відмовився надавати протоколи в ОВК через проблеми з фінансуванням

Снятинська районна виборча комісія №36 затримує транспортування протоколів про підрахунок голосів на проміжних виборах до облради через проблеми з фінансуванням: при потребі 442 тисяч грн на оплату праці, отримано лише 39,7 тисячі. Відповідне рішення виборчком ухвалив на своєму засіданні.

«Протоколи дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів на виборчих дільницях та районної виборчої комісії про підсумки голосування транспортувати до Івано-Франківської виборчої комісії після фінансування районної виборчої комісії необхідними коштами в повному обсязі», - йдеться у рішенні засідання районної виборчої комісії, яке підписали 17 її членів.

У протоколі зазначено, що, при потребі 442 тис грн на оплату праці, члени виборчих комісій отримали 39,7 тис грн. Решта коштів досі відсутні.

Нагадаємо, 27 січня в Івано-Франківській області пройшли проміжні вибори до обласної ради на трьох округах: №25 (Надвірна), №36 (Снятин) і №43 (Івано-Франківськ). Раніше, Івано-Франківська міська виборча комісія повідомляла, що проміжні вибори через відсутність фінансування опинились на межі зриву.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ