Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Росії заарештували актора за роль п'яного співробітника МВС

Суд в Москві заарештував на вісім діб актора театру "Современник" Дмитра Смолєва, який знявся в ролику в формі співробітника автоінспекції. Про це повідомляє УНН.

Його визнали винним у незаконному носінні поліцейської форми і дрібному хуліганстві, повідомляє прес-служба Головного управління МВС по Москві.

У ролику, який раніше з'явився в соцмережах, актор, одягнений в поліцейську форму, зображує п'яного співробітника ДІБДР (ГИБДД). Поліція почала пошуки, чоловіка, який знявся в ролику, вважаючи, що він "дискредитує органи внутрішніх справ", пише агентство "Москва".

Співробітники ДІБДР разом з поліцейськими району Якиманка з'ясували, що у відео знявся 37-річний актор "Современника".

"За цей анонімний ролик його шукали тиждень, з'ясовували особу, проводили впізнання. З'ясували, впізнали, приїхали в театр і з репетиції відвезли", - написав у Фейсбуці культурний оглядач Слава Шадронов.

Смолєв був затриманий напередодні ввечері прямо перед спектаклем "Дюма", в якому він повинен був грати. Режисер постановки Михайло Єфремов повідомив про затримання актора глядачам перед початком вистави, роль Д'Артаньяна виконав інший актор.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ