Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Сергія Уварова та «Вголос» подадуть до суду за образу честі та гідності

Кандидат в депутати Винниківської міської ради від Блоку «Наша Україна» Андрій Шніцар планує подавати до суду за образу своєї честі та гідності на інтернет-видання «Вголос», міського голову Винник Сергія Уварова, а також, можливо, на Агентство новин «Прес-тайм».
Підставою позову став матеріал, оприлюднений на «Вголосі» 28 березня 2006 року в розділі «Хреніка»  під заголовком «Уваров помітив у винниківському НСНУ голубих і бісексуалів». Про це «Гал-info» розповів сам Андрій Шніцар. Він зазначив, що вимагатиме в позові від Сергія Уварові відшкодувати моральну шкоду в розмірі 1 гривні, а від «Вголосу» – спростувати недостовірну інформацію, яку подало це видання. Символічний розмір моральної шкоди Андрій Шніцар пояснив так: «Якщо я вимагатиму хоча б тисячу гривень, Сергій Уваров звинуватить мене у меркантильності, мовляв мені лише гроші й потрібні. Мені ж розходиться в тому, щоб він відповів за свої слова».
У статті «Уваров помітив у винниківському НСНУ голубих і бісексуалів» з посиланням на слова Сергія Уварові зокрема йшлося про те, що кандидат Андрій Шніцар «приходив на дільницю у нетверезому стані і копав ногами столи, рвав бюлетені і кричав, що „я вже недоторканий”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ