Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На шахті "Лісова" загинув гірник

Нещасний випадок стався 30 жовтня на шахті «Лісова»: постраждав гірник під час ремонту електродвигуна прохідницького комбайна 1ГПКС. Шахтаря намагалися врятувати лікарі, але вночі він помер. Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

42-річний електрослюсар підземної дільниці прохідницьких робіт зазнав травм голови під час роботи  у цеху, коли він намагався підключити двигун комбайна.

За інформацією від начальника відділу нагляду у вугільній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області Володимира Осадця, чоловік отримав тяжкі черепно-мозкові травми. Реанімаційно-протишокова бригада Львівсько-Волинського воєнізованого гірничо-рятувального загону доставила його до Червоноградської міської лікарні, де травмованого відразу прооперували. Проте близько 3 години ночі чоловік помер.

Головне управління Держпраці проводить спеціальне розслідування нещасного випадку паралельно зі спецрозслідуванням групового нещасного випадку, який стався на «Лісовій» 26 жовтня, також на дільниці прохідницьких робіт. Фахівці з’ясовують причини і обставини смертельного випадку, чому електрослюсар підземний залишився ремонтувати комбайн на поверхні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ