Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Сколівщині завершився молодіжний табір "Лицар Чести"

З 21 по 25 жовтня у місті Сколе тривав вишкільний табір "Лицар Чести". Про це повідомили 26 жовтня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Участь у ньому взяли три десятки учасників з різних районів Львівщини задля виховання волі та характеру, а також здобуття нових знань.

Серед основних завдань проєкту – знайомство молодого покоління з національно-визвольними змаганнями, діячами ОУН-УПА, поштовх для праці над собою у майбутньому, вивчення базових знань та практичних навичок з мандрівництва, орієнтування і таборування.

Програма п’ятиденного табору була розписана погодинно та наповнена різними елементами спортивних та інтелектуальних змагань, а саме - гутірки, вольові змагання, ватра, лазертаг, регбі, смуга перешкод, лекції на тему історії. Також молоді люди мали змогу спробувати свої сили у дебатах.

«Вишкільний табір — це не відпочинок та розваги, це самодисципліна та колективна відповідальність упродовж усього табору. Учасники виходять за межі свого комфортного життя, й те що раніше вважали недосяжним та складним - стає буденно-легким. Після вишкільного табору ти повертаєшся іншою людиною, що здатна долати усі труднощі та перешкоди на своєму шляху», - розповіли організатори заходу.

Проєкт реалізовувався громадською організацією «Молодіжний Націоналістичний Конгрес-Львів» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації у межах конкурсу молодіжних проєктів, для реалізації яких у 2020 році надається фінансова підтримка з обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016 – 2020 роки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ