Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спортивний комплекс «Динамо» на Зеленій чекає реконструкція

Заступник мера Львова з питань розвитку Андрій Москаленко у ексклюзивному коментарі Гал-інфо розповів, що планують робити на території спортивного комплексу «Динамо».

Нагадаємо, що нещодавно з’явилася інформація про закриття спортивного комплексу «Динамо» на вулиці Зеленій. Заступник мера Андрій Москаленко пояснив ситуацію.

"2014 року даний об’єкт було продано спортивним товариством «Динамо» приватній компанії. Протягом 6 років ця компанія надавала можливість використовувати цей комплекс, але нещодавно людей, які тут займалися спортом, попередили про те, що спортивний комплекс будуть реконструювати. Після цього у соцмережах люди почали обурюватися, що тут будуть щось зносити. Міську владу здивувала ця інформація, бо ми не надавали жодних документів і не давали жодних погоджень на будівництво.

Сьогодні ми приїхали на місце спорткомплексу разом з керівником ДАБІ та представниками Управління охорони історичного середовища, щоб упевнитися, що жодних робіт тут не ведуть. Керівник «Динамо» повідомив, що проєкт реконструкції цієї території вже розроблений, але його лише будуть подавати у міську раду. Через це також ми запросили архітектора, щоб зрозуміти який план реконструкції.

Перш за все, ми хочемо озвучити позицію, що для міста надзвичайно важливе збереження спортивної функції комплексу і збереження історичної будівлі. Ми точно не погодимо знесення комплексу «Динамо». Якщо необхідна реконструкція – без проблем, але нехай її публічно покажуть , щоб не було думок наче хтось тут збудує собі житло", - зокрема зазначив Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ