Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Стрийщині стартував виборчий процес перших місцевих виборів

У неділю, 29 грудня 2019 року, Центральна виборча комісія призначила перші вибори депутатів Нежухівської сільської ради і Нежухівського сільського голови Стрийського району. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряни Павлів, виборчий процес цих перших місцевих виборів у Нежухівській сільській обʼєднаній територіальній громаді розпочався за 50 днів до дня виборів, а саме в суботу, 9 листопада.

Як зазначила посадовець, до складу зазначеної ОТГ увійшли: Нежухівська сільська рада (села Нежухів, Райлів), Голобутівська сільська рада (село Голобутів), Завадівська сільська рада (село Завадів), Заплатинська сільська рада (села Заплатин, Діброва), Ланівська сільська рада (село Ланівка). Центральна виборча комісія на підставі відомостей Державного реєстру виборців утворила на цих виборах 22 територіальних, одномандатних виборчих округи, а це означає, що до Нежухівської сільської ради обиратимуть 22 депутатів.
Додамо, що 22 грудня також відбудуться вибори на Жидачівщині і Мостищині. На цей день Центральна виборча комісія призначила додаткові місцеві вибори в Облазницькій сільській раді (села Облазниця, Воля-Облазницька, Дунаєць, Жирівське, Корнелівка, Махлинець, Нове Село) Жидачівського району, а також у Мишлятицькій (села Мишлятичі, Ганьковичі, Конюшки, Липки, Тамановичі, Толуковичі) і Хідновицькій (села Хідновичі, Боратичі, Тишковичі) сільських радах Мостиського району. Вони приєдналися, відповідно, до Гніздичівської селищної ради обʼєднаної територіальної громади Жидачівського району і Шегинівської сільської ради обʼєднаної територіальної громади Мостиського району.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, ЦВК заявила про загрозу зриву місцевих виборів у деяких ОТГ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ