Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На цьому тижні НРУ і УНП підпишуть декларацію про об’єднання – Ярослав Кендзьор

«На цьому тижні буде підписана декларація про об’єднання Народного руху України і Української народної партії і ця новостворена політична сила ініціюватиме подальше об’єднання політичних партій, які мають національно–демократичну ідеологію», – повідомив «Гал-info» народний депутат України Ярослав Кендзьор.
За його словами, мова не може йти про створення цілком нового проекту, адже суспільство досить скептично ставиться до подібних ідей. „Думаю, що буде два етапи об’єднання національно–демократичних партій. На першому етапі політичні партії мають домовитись про функціонування на засадах конфедерації. Це потрібно для початкової роботи разом у політиці. На другому етапі вже має відбутись трансформація у єдину політичну партію. Тоді будемо говорити про можливих претендентів на лідерство цього політичного об’єднання», – зазначив Ярослав Кендзьор.
Нардеп також припустив, що до коаліції НРУ-УНП з часом може долучитися Юрій Луценко, який у майбутньому може стати одним з її лідерів. Відносно можливої співпраці Юрія Луценка з БЮТом, Кендзьор зазначив: «Мені складно уявити співпрацю Юрія Луценка і Юлії Тимошенко. Юрій Луценко робив прийнятні жести у бік НСНУ і БЮТ, але Блок Тимошенко зробив протилежний жест у бік екс-міністра внутрішніх справ, віддавши 18 голосів за його відставку».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ