Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На всіх переходах Львівщини кордон на виїзд за добу перетнули понад 17 тисяч осіб

Минулої доби на Львівщині було одне сповіщення про повітряну тривогу. За інформацією ПвК Захід та ДСНС, була загроза ракетного удару з південно-східного напрямку. Небезпека не справдилась. На Львівщині все спокійно. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Окрім того, за минулу добу:

  • Ще 14 пожеж сухостою ліквідували працівники ДСНС. Загалом вогонь знищив понад 0,8 га землі в обласному центрі та всіх районах, окрім Дрогобицького і Яворівського. За скоєне паліїв притягнуть до адміністративної або кримінальної відповідальності.
  • В області прийняли та розселили ще 57 вимушено переміщених людей з тих регіонів, де тривають бойові дії.
  • На всіх переходах Львівщини кордон на виїзд за добу перетнули понад 17 тисяч осіб.
  • Поліція опрацювала 1554 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів.
  • На пунктах пропуску є черги із транспортних засобів: «Рава-Руська» – вантажівки в обох напрямках; «Грушів» – легкові автомобілі на в'їзд, автобуси на виїзд; «Краківець» та «Шегині» – легкові автомобілі та автобуси на в’їзд, вантажівки по обидві сторони кордону, «Смільниця» – легкові автомобілі на в’їзд.

«Дякуємо усім нашим захисникам, які стоять міцним щитом та дають можливість тримати надійно тил. Дякую усім людям, які своєю щоденною працею показують, що не здаються. Ви неабияк допомагаєте Україні. Переможемо!», - зазначив очільник Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ