Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На вул. Трускавецькій триває незаконне будівництво

Відзавтра Інспекція ДАБК Львова відкриє перевірку приписів про усунення порушень та про зупинення будівельних робіт на вул. Тернопільській, 42, де ПрАТ "Ірокс" та ТзОВ "Персенківка" зводять багатоквартирний житловий будинок без належних дозвільних документів.
Фото ЛМР

Так, за словами директора інспекції Тараса Павлишина, з часу останньої перевірки на об’єкті тривали будівельні роботи.

"Ми завтра відкриваємо перевірку приписів про усунення порушень, перевірку приписів про зупинення будівельних робіт. Як ми бачимо, припис про зупинення робіт не виконується. Зараз досить повільними темпами, але все ж таки забудовник, якщо врахувати від квітня до сьогодні, то дуже повільними темпами все ж таки роботи проводить, він їх не зупинив. Відтак за результатами приписів вже буде встановлено порушення і забудовник буде повторно притягуватись до відповідальності. Також забудовник оскаржує наші постанови в судовому порядку", - розповів посадовець.

Нагадаємо, у квітні цього року ПрАТ "Ірокс" та ТзОВ "Персенківка", що зводять багатоквартирний житловий будинок без жодних на це дозвільних документів на вул. Тернопільській, 42, оштрафували на 1,6 млн грн. Відтак, у департаменті містобудування ще раз застерігають львів’ян бути обачними та не купувати житла в самобуді.

Мерія просить мешканців бути обачними та купувати нерухомість лише у перевірених забудовників. Переглянути перелік суб'єктів підприємницької діяльності, котрі зарекомендували себе недобросовісними підрядниками та забудовниками можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ