Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Забудувати Брюховичі запорізькій компанії допомагають російські боти

Як повідомила журналістка Олександра Губицька, забудовник Марк Марченко зі запорізької компанії Sensar Development залучив ботів для боротьби за земельну ділянку у курортній зоні Брюхович на вулиці Широкій, 2.

"Забудовник Марк Марченко із Сенсар Девелопмент залучив ботів для боротьби за гектари землі, які безкоштовно виділили для реабілітаційного центру в Брюховичах. Він там, звісно, хоче апартаменти, і обробляє всіх з усіх боків. 

Наша сільська група, певно, ще не бачила стільки ботів, для яких навіть прописку на Львів не поміняли.

От наприклад, якась Ірина з Надвірної підкреслює, що там ще ж «буде реабілітаційний центр», а це «надважливо. Особливо зараз!» Тільки Ірина – це Єлізавета з Мінська (https://vk.com/id156740049). 

Юля Дорошенко з Брянки, яка тепер живе у Львові, пише, що не треба далі ото воювати з забудовником, а треба хіба «юридично правильно зафіксувати те, що обіцяє забудовник і проконтролювати спільно!». У Юлі крадені фотки з різних акаунтів, наприклад, від якоїсь Айдани з Уральська (https://vk.com/id291776721).

Якась Аліса з Луцька пише, що «Цей об’єкт може стати окрасою…». Аліса, ех Аліса – ти ж вже була Марією з Харкова (https://vk.com/id10138887). Богдана з Франківська каже, що то ж забудовник робочі місця створить. Богдана – це у нас Ліля (https://vk.com/id260647439). 

Марк Марченко, це вже було і не раз, якось примітивно. Але хоч приємно дивитись, як ви витрачаєте гроші", - зазначила Олександра.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо раніше, будівельна компанія Sensar Development для захисту своєї забудови почала "наймати" військових.

З героїв Маріуполя в захисники сумнівного забудовника

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ