Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На виборах 2011 року ХДС має всі шанси на Львівщині йти самостійно — Антон Ружицький

304 депутати різних рівнів отримала ЛОО ХДС за результатами виборів 2006 року — повідомив 19 травня під час зборів депутатів партії голова обласної організації Християнсько-демократичного союзу, народний депутат Антон Ружицький. За його словами, це приблизно 48% депутатів, які ХДС отримав загалом по Україні. Так, як зазначив нардеп, за підсумками виборів, члени ХДС мають 724 депутатські мандати рад України всіх рівнів, серед яких три мандати народних депутатів. Для порівняння, за результатами виборів 2002 року, партія мала 128 депутатів.

Крім цього, ЛОО ХДС за результатами голосування 26 березня отримала 4 міських та 10 сільських голів Львівської області.
«На цих виборах ми показали досить хороший результат, особливо, що стосується Львівщини. Якщо ми вже сьогодні почнемо готуватися до наступних виборів, то в 2011 році на теренах області зможемо йти як самостійна політична сила», — наголосив Антон Ружицький.
Щоправда, і на цих виборах, за словами народного депутата, чотири районні організації ХДС йшли на вибори самостійно. Зокрема, в Бродівському районі, де партія здобула 5 депутатських мандатів, в Пустомитівському — 3, а також Перемишлянському і Кам’янко-Бузькому районах. Крім цього, самостійною політичною силою ХДС виступила і на виборах до Трускавецької міської ради і отримала 6 депутатських місць.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ