Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На вихідних у Львові відбудеться «Фінал Чотирьох» Кубка України з волейболу

26 та 27 грудня у Львові в палаці спорту «Галичина» (вул.. Керченська, 8, колишній «Будівельник») відбудеться «Фінал Чотирьох» Кубка України з волейболу.

У першому півфінальному матчі зіграють харківський «Локомотив» та «Буревісник-ШВСМ» з Чернігова, а у другому півфіналі поміряються силами з львівський «Барком-Кажани» та дніпропетровський «Дніпро».

«Проведення «Фіналу Чотирьох» Кубка України для Львова це подія, адже фінал цього турніру у Львові відбудеться вперше, і в цьому році святкуємо 90-річчя волейболу від першого проведеного матчу, - каже президент ВК «Барком-Кажани» Олег Баран. - Півфінали та фінал турніру відбудуться 26 та 27 грудня відповідно, тому запрошую усіх шанувальників волейболу до палацу спорту «Галичина», де і відбудуться змагання. Ми взяли на себе відповідальність провести «Фінал Чотирьох», несемо певні фінансові витрати, але переконані, що це того вартує, оскільки у Львові буде волейбольне свято. Ми пообіцяли, що турнір проведемо на належному рівні і виписали ряд вимог, які беремо на себе. Мова йде про онлайн-трансляцію усіх матчів, а фінал – на телеканалі «Спорт 1», а також грошові винагороди кращим гравцям. У нас гарний зал, по-суті, другий в Україні, тому наша пропозиція провести турнір у себе, мабуть, усім сподобалася», - сказав Олег Баран.

26 грудня

півфінали

14:30. «Локомотив» (Харків) – «Буревісник-ШВСМ»

17:00. «Барком-Кажани» (Львів) – «Дніпро»

27 грудня

9:00. Матч за бронзові медалі

14:30. Фінал  

Он-лайн трансляція усіх матчів турніру відбудеться на офіційному сайті «Кажанів», а фінальний матч у прямому ефірі покаже телеканал «Спорт 1».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ