Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На вихідних відбудеться шаховий турнір «Осінній кубок Львова»

13 жовтня стартує шаховий фестиваль «Осінній кубок Львова” на вул. Шевченка, 154б (готель НТОН). Організаторами змагань є ДЮСШ "Дебют" спільно з управлінням молоді та спорту Львівської міської ради.

На проведення даного заходу з міського бюджету м. Львова виділено фінансову підтримку в сумі 17 000 гривень. Ці змагання зберуть за шахівницями близько 200 прихильників шахів з восьми областей України.

У програмі шахового фестивалю заплановано проведення п’яти турнірів для шахістів різної кваліфікації. Змагатимуться між собою шахісти зовсім різних поколінь, від наймолодших 4-річних початківців до сивих ветеранів шахів, які свої перші партії зіграли понад ніж півстоліття тому.

Організатори шахової події з дитячо-юнацької спортивної школи “Дебют” впевнені, що фестиваль “Осінній кубок Львова” дозволить учасникам турніру підвищити свою кваліфікацію. Цілком можливо, що саме на цьому фестивалі хтось з талановитих юнаків вже у віці 10-14 років зможе виконати норматив кандидата у майстри спорту.

Формат кожного з п’яти турнірів передбачає 9 турів за швейцарською системою. За результатами змагання буде обрахований рейтинг учасників, що стане важливим стимулом до боротьби за кожні пів очка. Головним суддею турніру буде арбітр національної категорії Володимир Грабінський, головним секретарем Антон Ромашов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ