Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На виконкомі ухвалили 6 рішень у сфері містобудування

Сьогодні, 23 квітня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було прийнято 6 рішень у сфері містобудування, ще 2 – не прийнято, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, на виконкомі було прийнято рішення:

Про внесення змін до наданих управлінням архітектури департаменту містобудування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ЛКП «Рембуд» багатоквартирного житлового будинку на вул. Під Голоском у м. Львові для учасників антитерористичної операції, військовослужбовцям – учасникам антитерористичної операції, учасникам добровольчих батальйонів, які були задіяні у проведенні антитерористичної операції, та військовослужбовцям Державної прикордонної служби – учасникам антитерористичної операції від 23.06.2015 № 36.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПП «Юридичне агентство» багатоквартирного житлового комплексу з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом та вбудованою трансформаторною підстанцією і даховою котельнею на вул. Професора П. Буйка, 27.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп» закладу торгівлі на вул. Личаківській, 191 зі знесенням існуючого тимчасового магазину-павільйону.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням ТзОВ «Комунпостач» будівлі столярного цеху під літерою «Л-2» на вул. Промисловій, 60 за рахунок надбудови під торгово-виставковий центр.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. Кушкою Л. І. трансформаторної підстанції на вул. Малиновій, 8.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Хороз Г. В. нежитлової будівлі з пристосуванням під заклад третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги на вул. Кульпарківській, 95

Не прийняли рішення:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. Веремеєнком О. В. закладу громадського харчування за рахунок надбудови на вул. Чернівецькій, 1 для обслуговування транспортного вузла пл. Двірцевої.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на влаштування гр. Волошиним І. В. тимчасового павільйону для закладу громадського харчування на вул. Кульпарківській (навпроти будинку № 156) зі збірно-розбірних конструкцій без права влаштування фундаментів та без права оформлення права власності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ