Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На ямкові ремонти доріг Львівщини треба 50 млн грн

Треба починати з ліквідації ямковості доріг на основних маршрутах, – про це сьогодні, 24 липня, під час засідання комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Львівської облрад заявив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів.

Як він пояснив, серед цих маршрутів такі: Київ – Чоп, Стрий –Тернопіль – Вінниця –Кіровоград – Знам'янка, Львів – Тернопіль,  Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ, Львів – Радехів – Луцьк, Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

«Для цього нині потрібно вкласти близько 20 тис. тонн асфальтобетону. За нашими підрахунками, ці роботи обійдуться в близько 50 млн грн»,– зауважив Микола Гнатів.

І додав: «Ми зобов’язані в найкоротші терміни дати проїзд. Тому що та ситуація, яка є на дорогах Львівщини, не влаштовує нікого».

За його словами, на кожній дорозі провели обстеження, зафіксованими є масштаби руйнувань. «Ми працюємо в цьому напрямку. Наразі чекаємо на допомогу від «Укравтодору» щодо поставки бітуму, щоби вийти на серйозніші темпи робіт і швидше завершити цю роботу».

Водночас Микола Гнатів зауважив, що 1 тонна бітуму в Україні коштує 6-8 тис. грн (взимку він дешевший, влітку – дорожчий). Водночас він зауважив, що «Укравтодор» планує централізовано закуповувати бітум в Росії.

Фото з Facebook

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ