Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Яворівському полігоні тривають бойові стрільби

Сьогодні, 18  січня, на полігонах  Західного оперативного  командування  згідно з планами основних заходів підготовки на 2006 рік на Яворівському полігоні тривають бойові стрільби. Військовослужбовці виконують вправи стрільб із автомату Калашникова, ручного кулемета, АГС-17, протитанкових гранатометів. Паралельно ідуть командирські заняття з командирами підрозділів.
Офіцери удосконалюватимуть свою майстерність і на серйознішій техніці – трьох одиницях БМП-2, п'яти одиницях БТР-80. На вогневих рубежах з виконання стрілецьких вправ сьогодні залучено понад двісті військовослужбовців 24 окремої механізованої бригади та 80 окремого аеромобільного полку. Повідомив прес-центр ЗОКу.
Командувач військ Західного оперативного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин наголосив, що під час польових виходів потрібно ретельно дотримуватись заходів безпеки, особливо при виконанні вправ бойових стрільб. Також на місцях занять встановлено польові пункти обігріву, щоб не допустити обморожень особового складу внаслідок різкого похолодання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ