Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Євро-2012 Львів потоне у смітті – обіцянка мешканців Малехова, Грибович та Дублян

Мешканці сіл Грибовичі та Малехів обіцяють влаштувати сміттєве Євро-2012. Про це сьогодні, 22 травня, в розмові з журналістами заявила мешанка Малехова Ожидко Марія.

За її словами, гроші, які начебто виділяють на оздоровлення дітей, насправді не всім вистачає.

«Вони говорять, що зробили нам водопостачання. Приїдьте до нас і подивіться, як вони це зробили. Труби стирчать по всьому селі. Десь те, що розрили, закопали, десь – ні. Люки каналізаційні не закриті, а діти ж то бігають…Отак вони нам водопостачання зробили. Ми й далі пємо воду з криниць, а це чиста отрута», - сказала пані Марія.

За її словами, якщо питання до Євро-2012 не вирішиться, тоді у них не залишиться іншого виходу, як привернути увагу всього світу.

«1 червня ми закриємо сміттєзвалище. У нас в селі 3 тис. осіб мешкає, і всі вийдуть на дорогу. Окрім того, як вирішать наші місцеві депутати, до нас ще приєднаються мешканці Грибович та Дублян. Ми зробимо Євро!», - пообіцяла вона.

ДОдамо, що на сесійному засіданні люди кричали «Ганьба!» міському голові та згадували його обіцянки перед виборами шість років тому.

Міський голова Андрій Садовий у свою чергу в коментарі журналістам заявив: "Інших варіантів зіпсувати Євро у Львові немає. Це буде надзвичайна ситуація в державі".

Однак, він зазначив, що коли селяни все ж перекриють дорогу до сміттєзвалища 1 червня, то міліція не буде їх розганяти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ