Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Карпінський став депутатом Львівської обласної ради

Сьогодні, 27 лютого, на сесії Львівської обласної ради склав присягу депутата облради Мирослав Карпінський. Попередньо Львівська обласна територіальна виборча комісія визнала Мирослава Карпінського депутатом ЛОР від партії «Голос» замість Іванни Герус. Про це інформує ЛОР.
Мирослав Карпінський

До цього Мирослав Карпінський був депутатом міської ради Стрийської територіальної громади. Є співзасновник родинної благодійної організації «Фонд Карпінських», яка працює над проєктами у Стрийській територіальній громаді. 

Мирослав Карпінський є директором ДП «ЕКРАН — ВІКНОСВІТ» — одного з найбільших виробників вікон та віконних конструкцій в Україні. 

Закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка, за спеціальностями міжнародні економічні відносини та правознавство, магістратуру Міжнародного Інституту Менеджменту МІМ-Київ за спеціальністю бізнес-адміністрування. Разом з дружиною Марією виховують 4 дітей. 
Захоплюється туризмом, дайвінгом, альпінізмом, зокрема піднявся на Айленд Пік (6200 метрів) у Непалі, Монблан у Франції.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, сьогодні розпочала роботу сесія Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ