Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Приміщення Будинку вчителя передали Малій академії наук

На сесії Львівської обласної ради вчора, 27 лютого, депутати вирішили реорганізувати КЗ ЛОР «Львівський обласний будинок учителя» шляхом приєднання його до Львівської обласної науково-педагогічної бібліотеки.
Фото: ЛОР

Водночас відповідним рішенням пропонується передати приміщення, де знаходився Будинок вчителя, КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді».

Львівська обласна МАН – це позашкільний науково-освітній заклад області, завданням якого є підтримка талановитої учнівської молоді у її прагненні до активних наукових досліджень, перспективних технологічних розробок та інновацій під керівництвом відомих вчених.

Щорічно в наукових гуртках та секціях навчається понад тисяча обдарованих учнів області та міста. Її вихованці демонструють високі результати на всеукраїнських та міжнародних інтелектуальних змаганнях.

Це рішення на думку депутатів дозволить створити належні умови для задоволення освітньо-культурних потреб педагогічних працівників, розвитку наукових здібностей у школярів та загалом, позашкільної освіти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ