Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На ЗНО з хімії не допустили 5 людей

Згідно з інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, у тестуванні взяли участь 19 686 осіб, що становить 89 % від загальної кількості зареєстрованих, - повідомив Український центр оцінювання якості освіти.

3 учасники зовнішнього незалежного оцінювання не змогли потрапити до пунктів тестування через запізнення, 2 — через відсутність документа, передбаченого правилами допуску. Проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування забезпечували 3 713 осіб. Дотримання процедури тестування контролювали 19 громадських спостерігачів і 12 представників засобів масової інформації.

Зареєстровані особи, які не змогли взяти участь в основній сесії ЗНО з хімії через причини, що не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому відбувалася реєстрація на основну сесію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ