Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НАБУ і САП проводять обшуки у фігурантів «справи рюкзаків»

Детективи НАБУ та прокурори САП проводять слідчі дії (обшуки) за місцем реєстрації та проживання низки службових осіб Національної поліції в рамках розслідування так званої «справи рюкзаків». Про це повідомили у прес-службі НАБУ.

Йдеться про осіб, які за посадою контролюють процеси матеріально-технічного забезпечення та логістики структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ України. Обшуки здійснюються в Києві та Київській області.

Ці, а також інші розшукові слідчі дії, проводяться з метою з’ясування обставин, викритих раніше детективами НАБУ в ході розслідування, і пов’язаними із підробкою складських документів щодо поставлених рюкзаків. Зокрема, низка з них була перероблена «зворотньою датою», акти прийому здійснювались без фактичної поставки товару, який доставляли згодом тощо. Викриті факти долучені до матеріалів слідства.

Нагадуємо, що 31 жовтня детективи НАБУ та прокурори САП затримали трьох осіб за підозрою у розтраті понад 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для потреб МВС України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ