Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальник Патрульної поліції Львова відповів Садовому

Начальник Патрульної поліції Львова Антон Пузиревський сьогодні, 23 серпня, на прес-конференції відповів на зауваження міського голови Львова Андрія Садового, який напередодні критично висловився про роботою патрульних, - повідомив кореспондент Гал-інфо.

"Андрій Садовий має зауваження до усіх.

Близько 25 тис. постанов виписали наші патрульні водіям за неправильне паркування.  Наша центральна частина міста не зовсім пристосована до того, щоб приймати тут таку  кількість транспортних засобів. Бувають випадки, що ми виписуємо  5 і більше постанов одній людині, але людина знову стає, там де їй зручно. В першу чергу, це є відповідальність перед іншими учасниками  дорожнього руху", - зазначив Антон Пузиревський.

"Робота у цьому напрямі проводиться завжди. Найбільший відсоток постанов стосується саме порушення ПДР «Зупинка заборонена» та «Стоянка заборонена»", - додав начальник Патрульної поліції Львова.

Як розповів заступник начальника Патрульної поліції Львова Юрій Качмар, патрульні можуть виписати постанову тільки на водія, а не на власника авто.

Нагадаємо, вчора очільник міста Андрій Садовий в коментарі журналістам зазначив, що має зауваження до роботи Патрульної поліції Львова.

Додамо, на Львівщині за рік (від 23 серпня 2015 року) сталось понад 6 тис. ДТП, із них 28 автопригод за участі патрульних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ