Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик стала експерткинею з політології

Начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик прокоментувала ОПОРІ погодження візиту міністра в навчальний заклад міста Львова:

"Ми жодної офіційної інформації не отримували: ані міська рада, ані управління освіти. Була комунікація безпосередньо директора департаменту ЛОДА з директором навчального закладу. Йшла мова про присутність одного з кандидатів у депутати до ВР (за попередніми даними Лілія Гриневич увійшла у першу п’ятірку виборчого списку парії «Українська стратегія Гройсмана», - ред.). Ми вважаємо, що це є політична агітація. І загалом за організацією візиту Міністра займається то є повноваження ЛОДА. Нам дуже дивно, що департамент проігнорував місто".

Нагадаємо, вчора чиновники Садового не пустили міністра освіти в одну з львівських шкіл. Про це повідомила Лілія Гриневич в своєму Facebook дописі.

Чиновники Садового пустились берега: міністра освіти не пустили в одну з львівських шкіл

Натомість Лілія Гриневич заявила, що не займається передвиборчою агітацією, а відвідати освітній заклад хотіла в межах в своїх посадових обов’язків. На уточнююче запитання ОПОРИ, чи не планує вона у відпустку на період ведення передвиборчої кампанії, Лілія Гриневич зазначила: "Якщо я буду партійною агітацією займатися, я не буду ходити по школах, я візьму відпустку і буду ходити на зустрічі з виборцями. Але зараз я точно не в цій якості. Зараз я на роботі, виконую свої обов’язки, як міністр".

Нагадаємо, згідно чинного законодавства України, міністри не зобов'язані йти у відпустку на  передвиборчий період.

Також варто зазначити, що заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, який балотується до Верховної ради України від "Об'єднання "Самопоміч" по виборчому окрузі №115, наразі також не перебуває у відпустці, та активно відвідує освітні заходи разом з Зоряною Довганик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ