Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області (з 08.00 год. 16.11.06 року до 08.00 год. 17.11.06 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 45 виїздів. Протягом доби виникла одна некласифікована надзвичайна подія, ліквідовано одну пожежу. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.

 Станом на 4 год. 30 хв. 17.11.06 року відновлювальними бригадами Львівської залізниці на станції П’ятничани Стрийського району відновлено парну сторону колії (рух поїздів здійснюється по непарній стороні колії). На даний час проводяться ремонтні роботи по відновленню контактної лінії.
 16 листопада о 12 год. 39 хв. на ОДС ОКЦ ГУ МНС України у Львівській області від чергового Сихівського РВВС надійшло повідомлення про те, що місті Львові на вулиці Максимовича, 9-а під автомобіль «Тойота-Ландкрузер Прадо» закладено предмет, ззовні схожий на вибуховий пристрій. Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось. На місці події було направлено відповідні служби та підрозділи м. Львова згідно з „Планом дій”. Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ  сторонніх осіб та транспорту, з житлового будинку по вул. Максимовича, 9 «а» було евакуйовано 57 чоловік. Спеціалістами вибухово-технічного відділу НДЕКЦ при УМВСУ у Львівській області проведено обстеження автомобіля на предмет наявності вибухового пристрою.
 Пошукові роботи було завершено о 14 год. 28 хв. - вибухового пристрою не виявлено.
 Згідно з оперативними даними, протягом доби зареєстровано 1 пожежу на транспорті. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 19,4 тис. грн, з яких прямі 7 тис. грн.
 16 листопада о 05 год. 52 хв. надійшло повідомлення про пожежу поблизу с. Заколоть Дрогобицького району в автомобілі «Фольксваген - Джетта». Вогнем знищено автомобіль. Збитки: прямі – 7000, побічні – 12400 грн. Причина пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля. Пожежа ліквідована о 06 год. 34 хв.
 16.11.06 року о 07.37 год. в м. Жовква по вул. І.Підкови, 12 виникло коротке замикання без послідуючого горіння в електролічильнику двохповерхового житлового будинку.
 16 листопада о 09 год. 34 хв. в м. Львові на перехресті вул. Липинського – Промислова виникла дорожньо-транспортна пригода внаслідок якої автомобіль КАМАЗ зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2106. Внаслідок ДТП водій легкового автомобіля з черепно-мозковою травмою доставлений в Львівську лікарню швидкої медичної допомоги. Для недопущення загорання розлитих паливо-мастильних матеріалів на місце ДТП було направлено відділення на автоцистерну СДПЧ-4 Личаківського РВ м. Львова яке проводили роботи по змиванню пролитих ПММ.
 16 листопада о 17 год. 35 хв. в м. Броди внаслідок пошкодження силового кабелю сталося відключення електропостачання трьох житлових будинків по вул. Калліра,1 та пл. Ринок, 17, 21. Для освітлення місця проведення ремонтних робіт залучалось відділення на АПД Бродівського РВ ГУ МНС України в Львівській області.
 15 листопада 17 год. 00 хв. на території будівельного майданчику ВАТ “ Стрийбудмонтаж” в м. Стрию по вул. Новаківського, 5 при проведені ремонтних робіт оступився і випав з 7-го поверху робітник Василь Р., 1947 року народження, який помер на місці події. За фактом загибелі ведеться слідство.
 15 листопада о 14 год. 00 хв. надійшло повідомлення про те, що в районі с. Лішня Дрогобицького району виявлено сліди нафтопродукту на річці Бар. 16.11.06 року згідно акту повторного обстеження р. Бар в с. Лішня Дрогобицького району повторно відібрани проби води на вміст нафтопродуктів та встановлено, що ймовірним джерелом забруднення є сторонні предмети із залишком нафтопродукту, які були кинуті у русло ріки невідомими особами. За фактом забруднення ведеться слідство.
 За добу зареєстровано 7 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких одна особа загинула та 9 травмована.
З початку року на території Львівської області виникло 19 надзвичайних ситуацій (регіонального рівня – 1 надзвичайна ситуація, місцевого рівня – 6 НС, об’єктового рівня – 12 НС), з них 9 природного та 9 техногенного характеру, 1 соціально-політичного характеру в результаті яких 15 осіб загинуло та 36 травмовано. З початку року на території області виникло 286 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 61 особа загинула, з них 4 дитини та 157 осіб травмовано, з них 25 дітей. З початку року виявлено 443 боєприпаси, 12542 патрони та 37 одиниць зброї в 157 місцях (з них знешкоджено 443 боєприпаси та 12542 патрони), які віднесені до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 1582 пожежі, на яких виявлено 130 загиблих осіб з них 4 дітей та 78 осіб травмовано, з них 5 дітей. На пожежах врятовано 340 осіб, з них 20 дітей, на об’єктах Міністерства оборони 8 осіб. З початку року на території області виникло 1629 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 193 особи загинуло, з них 4 дитини, та 2046 осіб травмовано, з них 25 дітей.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ