Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області (з 08.00 год. 13.01.08 року до 08.00 год. 14.01.08 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 2 виїзди оперативних груп та 11 виїзд підрозділів. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
 13 січня в с. Стоки  Перемишлянського району в приватному житловому будинку виявлено тіла 2-х осіб. Ймовірна причина смерті - отруєння природним або чадним газом. На місце події виїжджала оперативна група Перемишлянського РВ, слідча оперативна група Перемишлянського РВ МВС У в Львівській області, аварійна бригада УЕГГ. По даному факту проводиться розслідування.
Підрозділами ГУ МНС України в Львівській області за добу на пожежах врятовано матеріальні цінності на суму 5 тис. грн.
13 січня о 22 год. 54 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Коновальця, 6 в автомобілі «Деу-Сенс». Вогнем салон та відсік двигуна автомобіля. Збитки – 30000. Врятовано: на – 5000 грн. Причина пожежі – встановлюється. Пожежа ліквідована о 23 год. 07 хв.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 139 травмованим туристам-лижникам, проведено пошуково-рятувальні роботи 4 загублених туристів.
13 січня о 19 год. 27 хв. в м. Львові на пл. Св. Теодора, 11 виникло задимлення через відсутність тяги.
13 січня о 19 год. 30 хв. в с. Лагодів Перемишлянського району у власному житловому будинку, було виявлено тіло Володимира О., 1975 року народження, тимчасово непрацюючого. Ймовірна причина смерті - отруєння природним або чадним газом. На місце події виїжджала оперативна група Перемишлянського РВ на чолі з начальником Перемишлянського РВ.
13 січня о 09 год.27 хв. на ПЗЧ ПДПЧ-34 Мостиського РВ надійшло повідомлення про те, що в приймальний покій Мостиської ЦРЛ поступили жителі с. Завада Мостиського району Орислава Д., 1989 року народження та Дебера Іван Станіславович, 1997 року народження з діагнозом отруєння чадним газом, стан потерпілих середньої важкості.
Протягом доби на території області зареєстровані 3 дорожньо-транспортні пригоди внаслідок яких 1 особа загинула та 2 травмовано.
З початку року виникло 7 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 7 осіб загинуло та 3 особи травмовано. З початку року на території області виникло 77 пожеж, на яких виявлено 10 загиблих осіб та травмовано 1 особу. На пожежах врятовано 35 осіб з них 2 дітей. Протягом доби зареєстровано 1 пожежу. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 69,5 тис. грн., з них прямі 30 тис. грн. З початку року на території області виникло 49 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 9 осіб загинуло та 65 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ