Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Протягом доби підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 49 виїздів підрозділів, -- інформує прес-центр ГУ МНС України в Львівській області.
Протягом доби зареєстровано 2 пожежі. Орієнтовні збитки від пожеж складають 36,3 тис. грн., з них прямі 3,2 тис. грн. Врятовано 3 будівлі та матеріальних цінностей на суму 100 тис. грн.
26 січня о 16 год. 24 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Володимира Великого, 59а в ліфті на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено обшивку ліфта на площі 20 см2. Збитки – 200 грн.. Врятовано майна на суму 50 000 грн. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежу ліквідовано підручними засобами о 16 год. 24 хв.
27 січня о 04 год. 29 хв. надійшло повідомлення про пожежу в с. Довге Стрийського району в цегляному продуктовому магазині ПВТП «Джерело». Вогнем пошкоджено вагонку на площі 1,5 м2., пластикову підвісну стелю на площі 20 м2, холодильну камеру та майно на площі 2 м2. Збитки – 3 000 грн.. Врятовано одну будівлю та майно на суму 50 000 грн. Ймовірна причина пожежі – занесення джерела вогню ззовні невстановленою особою. Пожежу ліквідовано о 04 год. 38 хв.
26.01.2009 року Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном на лижній трасі г. Тростян надано допомогу одному травмованому туристу-лижнику.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 126 травмованим туристам-лижникам та знайдено 9 загублених туристів.
З початку року на території області виникло 105 пожеж, на яких виявлено тіла 11 загиблих осіб та 5 осіб травмовано. На пожежах врятовано 19 осіб.
З початку року на території Львівської області виникло 2 надзвичайні ситуації (1 об’єктового рівня, 1 місцевого рівня), з них 1 техногенного та 1 природного характеру в результаті яких 3 особи загинуло. Підрозділами ГУ під час ліквідації НС врятовано 8 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ