Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділи Головного управління МНСУ у Львівській області упродовж останньої доби (з 8-ї ранку 24 травня до 8-ї ранку 25 травня) здійснили 48 виїздів. За добу було ліквідовано три пожежі, на яких врятовано одну людину та дві будівлі, орієнтовні збитки від пожеж становлять 118,8 тисяч гривень. Про це повідомили в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.

24 травня в с. Терло Старосамбірського району виникла пожежа в дерев’яній будівлі. Вогнем знищено літню кухню  та речі домашнього вжитку, пошкоджено покриття будинку. На місці пожежі виявлено труп. Загиблий – син господаря будинку. Причиною пожежі стало куріння в нетверезому стані загиблого.
Станом на 6.30 ранку 25 травня внаслідок сильних дощів без електроенергії залишається один населений пункт повністю (Буський район), один частково (Сколівський район) та Львів – частково.
Погодні умови на території області
Хмарна погода з проясненнями. Уночі по всій території області – дощ. Температура повітря вночі 7-10 градусів тепла, вдень 15-20 градусів тепла.
З початку року виникло 119 некрасифікованих надзвичайних події, внаслідок яких 33 особи загинули, з них три дитини, та 76 осіб травмовано, з них 8 дітей. З початку року виявлено 210 боєприпасів, 7048 патронів. З початку року на території області виникло 828 пожеж, на яких виявлено 84 загиблі особи, з них троє дітей, та 37 осіб травмовано, з них дві дитини. На пожежах врятовано 176 осіб, з них 13 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ