Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 43 виїзди – повідомили в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.

 Протягом доби виникла 1 некласифікована надзвичайна подія, ліквідовано 3 пожежі, на яких врятовано 3 будівлі. Піротехнічною групою 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) вилучено та знешкоджено 1 протипіхотну міну часів ІІ світової війни.
13 червня о 18 год. 40 хв. на адресу Сколівського РВ МНСУ від РВ УМВСУ надійшло повідомлення про те, що в м. Сколе по вул. Котляревського, б/н  на подвір’ї новобудови під час проведення земляних робіт виявлено протипіхотну міну типу ПОМЗ часів ІІ світової війни. 14.06.06 року о 17 год. 15 хв. піротехнічною групою 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) боєприпас вилучено та знешкоджено встановленим порядком.
9 червня о 13 год. 45 хв. надійшло повідомлення від чергового Яворівського РВ УСБУ у Львівській області про те, що в с. Рулеві Яворівського району під залізобетонним мостом виявлено артилерійський снаряд часів ІІ світової війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
14 червня о 11 год. 40 хв. в с. Пониковиця Бродівського району під час проведення земляних робіт на полі виявлено артилерійський снаряд часів ІІ світової війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
14 червня поблизу с. Запитів Кам’янко-Бузького  району продовжувалось горіння торфу на площі 0,15 га. Пожежа торфу ліквідована о 20 год. 00 хв.
14 червня о 12 год. 00 хв. в рові 500 м від с. Забужжя Кам’янка-Бузького району було виявлено 31 учбову сучасну авіаційну бомбу. Місце знахідки огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 14.06.06 року командиру військової частини А-0998 (м. Яворів) МО України для вилучення даних предметів.
Погодні умови на території Львівської області
Хмарна погода з проясненнями. Короткочасні дощі, місцями грози, слабкий град. Вітер північно-східний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 6°С – 11°С тепла, в горах 2°С – 4°С тепла, вдень 15°С – 20°С тепла.
З початку року на території Львівської області виникло 7 надзвичайних ситуацій, з них 5 природного та 2 техногенного характеру, в результаті яких 3 особи загинуло та 18 травмовано. З початку року виникло 141 некласифікована надзвичайна подія, внаслідок яких 37 осіб загинуло, з них 4 дитини та 91 особа травмована, з них 12 дітей. З початку року виявлено 233 боєприпаси, 7050 патронів в 68 місцях (з них знешкоджено 231 боєприпас та 7050 патронів), які віднесені до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 902 пожежі, на яких виявлено 90 загиблих осіб з них: 3 дітей та 41 особа травмована, з них 2 дитини. На пожежах врятовано 213 осіб, з них 13 дітей, на об’єктах Міністерства оборони 8 осіб. З початку року на водоймах області виявлено 23 загиблі особи, з них на водних об’єктах загинуло 3 особи. Врятовано 6 осіб. З початку року на території області виникло 657 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких  85 осіб загинуло, з них 3 дитини та 803 особи травмовано, з них 19 дітей.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ