Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наглядова рада НСТУ шукає нового керівника

Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України оголосила про старт конкурсу на голову правління. Про це стало відомо сьогодні, 3 лютого, під час прес-конференції.

Під час заходу члени Наглядової ради ПАТ НСТУ оприлюднили перелік документів, зокрема, оновлені положення про конкурс з обрання голови та членів правління ПАТ НСТУ, умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади голови правління ПАТ НСТУ, інформацію про використання бюджетних коштів та власних надходжень НТКУ та її філій у 2016 році та виконання річного кошторису 2016 року.

Нагадаємо, що голова та члени Правління НСТУ обираються на 4 роки. Голова Правління НСТУ не може бути обраним більше ніж на 2 строки поспіль. Обрання голови та членів Правління НСТУ відбувається шляхом прямого, рівного, таємного голосування членів Наглядової ради НСТУ з-поміж претендентів, допущених до участі у конкурсному відборі. Згідно з положенням, при обранні голови та членів Правління НСТУ Наглядовою радою НСТУ враховується відповідність претендента кваліфікаційним вимогам, що висуваються до генеральних директорів телерадіокомпанії, наявність високих моральних якостей та суспільного авторитету претендента.

1tv.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ