Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наглядова рада вимагає призупинення робіт на площі Ринок до приведення проекту реконструкції у відповідність до Державних будівельних стандартів та законодавства про охорону культурної спадщини

Наглядова рада з питань проведення робіт реконструкції інженерних мереж, реставрації та впорядкування пл. Ринок у місті Львові, констатуючи факт незаконності та негативні наслідки  проведених робіт, вже вкотре вимагає призупинення робіт на пл. Ринок, пл. Катедральній та вул. Руській до доопрацювання проектної документації та затвердження проекту в установленому порядку.
Наглядова рада наполягає на приведенні проекту у відповідність до Державних будівельних стандартів, законодавства про охорону культурної спадщини та Постанові Кабінету Міністрів України №1266 від 15.11.1997 р. «Про комплексну програму збереження історичної забудови м. Львова.
Станом на 8 травня 2006 пункти погоджень між Наглядовою pадою і владою практично не виконано. Державна  служба охорони культурної спадщини, до якої зверталася наглядова рада, підтвердила вимоги громадськості щодо виведення незаконних робіт на площі Ринок у правове русло та дотримання вимог законності. Повідомив прес-центр Львівського представництва Громадянської мережі “Опора”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ