Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нардеп Хміль до міністра Клименка: чому податкова позапланово перевіряє ЗМІ

Народний депутат України Михайло Хміль, скерував депутатське звернення на ім’я міністра доходів і зборів України Олександра Клименка щодо правомірності позапланової перевірки радіо ФМ «Галичина». Про це повідомила прес-служба депутата.

«Найбільше, що хочу дізнатися у цій ситуації, - що це за позапланова перевірка, хто і для чого її ініціював. Тим більше, що радіо ФМ «Галичина» виходить в ефір українською мовою, - сказав Михайло Хміль. – Мене не цікавлять власники цього чи іншого ЗМІ. Переконаний, що в незалежній державі, мас-медіа мають бути вільними і мають поширювати інформацію без будь-яких тисків і цензур».

Михайло Хміль наголосив, що приклади репресій медіа, які послідовно відстоюють проукраїнську позицію, є непоодинокими.

«Ми неодноразово були свідками переслідувань найпопулярнішої української газети «Експрес» з боку не лише податкової, але й судів та силових структур. Тому, як народний депутат України, я реагуватиму на кожен випадок тиску на засоби масової інформації незалежно від форм власності», - наголосив парламентарій.

Михайло Хміль також повідомив, що вже зараз готує звернення до голови СБУ та міністра внутрішніх справ стосовно прослуховування в помешканні журналіста газети «Експрес» Тараса Зозулінського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ