Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нардеп озвучив план порятунку Януковича

Влада має намір провести нову політреформу і повернути Україну назад до парламентсько-президентської республіки. Про це в інтерв'ю «Главкому» повідомив народний депутат від НУНС, член партії "За Україну!" Ярослав Кендзьор

Він зазначив, що все більше людей розчаровуються в Партії регіонів, у Вікторові Януковичу, «щоденні дії уряду і так звані реформи просто-напросто копають їм усім яму».

»Тому в кулуарах парламенту нині ходить багато розмов про те, що влада вже усвідомлює, що Януковичу навряд чи вдасться виграти вибори у 2015 році. Тому кажуть, що у них зріє намір провести нову політичну реформу і повернути Україну назад до парламентсько-президентської республіки», - сказав Кендзьор.


За його словами, реалізація цього наміру може початися вже з наступної сесії, після літніх канікул. «Спочатку вони підготують такі зміни до Конституції, відправлять їх до Конституційного суду, а на початку зимової сесії, рівно через рік від сьогодні, – остаточно їх затвердять, конституційна більшість у них вже є, вони це продемонстрували. Заодно, щоб якомога довше протримати нинішню покірну Верховну Раду, можна буде конституційно поєднати парламентські вибори з президентськими і перенести їх на 2015 рік. А як це сприйме українське суспільство – це вже питання до суспільства", – сказав Кендзьор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ