Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Народний фронт» Львівщини ухвалив рішення про партійну мобілізацію

Львівська обласна організація ПП «Народний фронт» підтримала основні напрями політики партії на 2018-2019 роки, ухвалені черговим з’їздом партії, та прийняла рішення про мобілізацію партійного активу обласної організації.Про це повідомила прес-служба обласного партійного осередку.

Таким було рішення конференції ЛОО партії «Народний фронт», що відбулася сьогодні, 30 листопада.

«Нашій політичній силі трохи більше як три роки. Ми розуміли, що не легко буде зберегти країну, зупинити економічне падіння, впровадити необхідні реформи і водночас тримати фронт для всієї Західної Європи - на сході з російським агресором. І при цьому зберегти партійний рейтинг. Тому ми, як відповідальна державницька політична сила, прийняли рішення зосередитись на першому.  Ми пожертвували своїм рейтингом для втілення тих реформ, які на початковому етапі не знайшли достатнього розуміння та підтримки серед громадян. Своїм завданням «Народний фронт», як і у 2014 році, бачить незалежну, демократичну, освічену та успішну Україну», - наголосив керівник Львівської обласної організації Михайло Хміль.

За його словами, партія зробила чимало у відстоюванні національних інтересів, протидії російській пропаганді, енергетичній незалежності від РФ та націлена на подальший розвиток країни. Партія не знімає з порядку денного питання розширення санкцій проти агресора, чого слід домагатися у співпраці з країнами ЄС і США. Також партія наполягає на запровадженні візового режиму з РФ.

Серед пріоритетів «Народного фронту» є також продовження реформи освіти та науки, запровадження загальнообов’язкового державного медичного страхування, системна реформа оплати праці, деполітизація і забезпечення якісної роботи антикорупційних органів.

Незважаючи на лідерські позиції фракції у Верховній Раді (за результатами досліджень КВУ,  VoxUkraine, громадянської мережі «Опора») «Народний фронт» як партія мало представлена у місцевих радах. Відтак, Львівська обласна організація вирішила мобілізуватись, зобов’язавши місцеві парторганізації брати участь у всіх виборах до ОТГ.

«Я не знаю сильнішої партійної організації у Львівській області, ніж наша. Бо ми попри всі труднощі та негаразди залишаємось монолітною командою, в яку я вірю!», - підсумував Михайло Хміль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ