Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Народний Рух України не виходитиме з міжфракційного об’єднання „Наша Україна” – Ярослав Кендзьор

Президент прийняв рішення, яке прийняв, Народний Рух України як частина блоку „Наша України” не голосуватиме за прем’єр-міністра Януковича, як і більша частина міжфракційного об’єднання „Наша України”, – зазначив у коментарі „Гал-info” Ярослав Кендзьор, народний депутат України.

 „Я переконаний, що міжфракційне об’єднання „Наша України” не має права переходити в жорстку опозицію. Вихід з фракції означало б не підтримати той курс розвитку держави, який  пропонує Президент. „Нашій Україні” потрібно стати політичною силою, що буде підтримувати ідеї універсалу щодо внутрішнього та зовнішнього курсу розвитку держави. Президенту потрібен контроль у парламенті з боку НУ, а не опозиція. Важливо зберегти той курс парламенту, що забезпечуватиме стабільний розвиток, а не поглиблення кризи в країні”, – наголосив Ярослав Кендзьор.
Стосовно розпуску парламенту Ярослав Кендзьор наголосив, що призначення повторних виборів не привело б до позитивного результату. Регіони цілком можливо могли набрати більшість – це є неприпустимо.
У ніч з 2 на 3 серпня, о другій годині за Києвом, Президент Віктор Ющенко оголосив про те, що він подасть кандидатуру Віктора Януковича для затвердження на посаді прем’єр-міністра України. Таке рішення, за словами глави держави, було ухвалене після підписання політичними лідерами Універсалу національної єдності.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ