Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Народний Союз Наша Україна” звернувся до новообраних депутатів місцевих рад Львівщини

Прес-служба Львівської обласної організації партії „Народний Союз Наша Україна” 21 квітня розповсюдила заяву на адресу новообраних депутатів місцевих рад Львівщини. Подаємо заяву повністю:
«У Львівській області у всіх, без винятку, радах перемогли представники національно-демократичних політичних сил. Ми переконані, що влада на Львівщині повинна формуватися цивілізовано, більшість у радах усіх рівнів має створюватися як оптимальна конфігурація політичних соратників. Головами рад повинні стати найбільш авторитетні політики, яким довіряє місцева громада, фахівці, які зможуть найбільш ефективно виправдати довір’я виборців.
Ми закликаємо усіх новобраних депутатів з честю виконувати обов’язки народних обранців. Адже голосування всупереч волі партії, яку представляє депутат, кидає тінь не лише на самого депутата, але і на політичну силу, за списком якої його було обрано. Під сумнів ставляться базові засади демократії.      
Ми закликаємо усі демократичні політичні сили рішуче відмежуватися від будь-яких незаконних способів ведення політичної боротьби, у тому числі – при формуванні більшості у радах та обрання голів відповідних рад.
На Львівщину з надією дивиться вся Україна, а тому надзвичайно важливо, щоби формування більшості та вибори голів рад усіх рівнів відбувалися у цивілізований демократичний спосіб.»
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ