Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

"Наш край" вимагає заморозити тарифи

"Через бездумну тарифну політику влади заборгованість за житлово-комунальні послуги зросла у 2018 на 72% і становила майже 56 млрд грн", - голова Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Мирослав Хом'як.

Держстат України на початку 2019 року навів дані по сплаті за ЖК-послуги за минулий рік, які доводять, що тарифна політика Уряду має буте переглянута. Заборгованість за ЖК-послуги виникає саме через захмарні та необґрунтовані тарифи. Вони настільки не відповідають доходам громадян, що заборгованість протягом 2018 року зросла катастрофічними темпами у порівнянні із 2017 роком.

У грудні 2017 року загальна заборгованість споживачів за комунальні послуги була 32,3 млрд грн. А у грудні 2018 року – вже 55,6 млрд грн. Зростання заборгованості за рік становило 72%.

Влада націлена штучно скорочувати кількість отримувачів субсидії, а значить що заборгованість буде зростати.

"Наш край" вимагає, насамперед, зупинити зростання цін на енергоносії – газ та вугілля. "Роттердами+" та "дюссельдорфи+" пограбували українців та вітчизняну економіку, а тому мають негайно зникнути та розслідуватися правоохоронними органами. Усі ці "плюс" принесли тільки мінус для країни.

Влада має вирішити питання з газовими, тепловими та іншими олігархами й монополістами. Досить оббирати українців на яхти та літаки олігархам", - зокрема зазначив Мирослав Хом'як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ