Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» гарантує прискіпливий контроль за діяльністю антикризової коаліції - Володимир В’язівський

«Наша Україна» за жодних обставин не піде у коаліцію з Партією Регіонів, соціалістами та комуністами. Про це повідомив народний депутат України Володимир В’язівський.

«Це наша принципова позиція. «Наша Україна» у випадку функціонування антикризової коаліції працюватиме в опозиції», -  сказав Володимир В’язівський.
За його словами, «Наша Україна» у парламенті підтримуватиме лише ті законодавчі ініціативи, які не суперечать її програмі.
«Ми жодним чином не перешкоджатимемо роботі парламенту, якщо буде дотримана буква закону і регламенту. Принципового протистояння ми не практикуватимемо. Навпаки, у разі, коли «Наша Україна» і БЮТ працюватимуть в опозиції, політичні сили прискіпливо контролюватимуть діяльність опонентів і політичних партнерів» - переконаний народний депутат.
Однак, на думку Володимира В’язівського, новостворена антикризова коаліція навряд чи довго витримає внутрішньокоаліційні протистояння. Партія Регіонів має значні розбіжності із своїми лівими партнерами – комуністами і соціалістами, а відтак говорити про її ефективність і стабільність надто рано.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ