Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» готова підписатися під «Універсалом національної єдності», але за низки нюансів — Юрій Ключковський

«Наша Україна» готова підписатися під «Універсалом національною єдності», але за низки нюансів — повідомив «Гал-info» народний депутат, член фракції «Наша Україна» у Верховній Раді Юрій Ключковський. За його словами, є кілька умов, які ставить «Наша Україна» до тексту «Універсалу», і якщо їх вдасться погодити з іншими підписантами, то блок «НУ» також поставить свій підпис під угодою.

 Як наголосив нардеп, фракція «Нашої України» не збирається вступати в антикризову коаліцію, однак якщо буде утворено нову парламентську більшість, формат якої влаштує «НУ», то цілком можливо, що блок приєднається до неї. Щоправда, Юрій Ключковський не повідомив, який саме формат більшості прийнятний для «Нашої України».
 «Той, хто підпише «Універсал», й домовлятиметься про формування більшості. Наразі ж про якісь конкретні формати коаліції говорити зарано», — пояснив Юрій Ключковський.
Нагадаємо, вчора, 27 липня, на „круглому столі” із лідерами парламентських фракцій та громадськими діячами Президент запропонував текст «Універсалу національної єдності», текст якого узгоджуватимуть сьогодні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ