Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» максимально зацікавлена в дотриманні принципів Універсалу - Володимир В’язівський

«Фракція «Наша Україна» максимально зацікавлена в дотриманні принципів Універсалу, всі переговорні процеси з приводу вступу НУ в міжурядову коаліцію вестимуться виключно на базі цього положення», -  наголосив кореспонденту “Гал-info” народний депутат України, член фракції «Наша Україна» Володимир В’язівський.   
 «На вчорашньому засіданні фракції «Наша Україна» були прийняті засадничі директиви, в яких йдеться про принциповість дотримання положень Універсалу. На базі цих директив і вестимуться переговорні процеси з приводу  входження НУ в міжурядову коаліцію. Перед нами постало питання: чи дотримується положень універсалу Партія регіонів? Якщо всі положення будуть дотримані і дотримуватимуться в подальшому, я не бачу перешкод щодо вступу «Нашої України» в міжурядову коаліцію,” - зауважив Володимир В’язівський.
Нардеп зазначив, що питання навколо КПУ є умовними, оскільки вони не підписалися під всіма положеннями Універсалу національної єдності, якщо ж вони виявлять бажання підписатись під всіма пунктами Універсалу, то ми матимемо «українських комуністів».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ