Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” не зможе відкликати Мороза з його посади – Ярослав Кендзьор

„Звичайно ж, „Наша Україна” може підготувати подання про відкликання голови Верховної Ради Олександра Мороза з його посади через „незаконне” опублікування закону про Кабінет Міністрів, однак я переконаний, що поки що така акція успіху мати не буде”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат Ярослав Кендзьор.
 „Відсторонити Олександра Мороза з посади голови Верховної Ради буде неможливо, тому що існує парламентська більшість, яка й обрала його на цю посаду. Опозиція не буде мати тих необхідних 226 голосів, які дали би змогу відкликати Мороза”, – зазначив народний депутат.
За його словами, „це не уможливлюється й тим, що зараз таким достатньо потенційним союзником антикризової коаліції є Юлія Тимошенко зі своєю фракції у парламенті”.
Нагадаємо, що сьогодні лідер фракції „Наша Україна” В’ячеслав Кириленко заявив, що їхня фракція має намір внести до порядку денного питання про відкликання голови Верховної Ради Олександра Мороза з його посади через „незаконне” опублікування закону про Кабмін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ