Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» пікетуватиме Винниківську міську ТВК, щоб не допустити визнання виборів міського голови Винник недійсними

Блок «Наша Україна» 29 березня пікетуватиме Винниківську міську територіально-виборчу комісію, щоб не допустити визнання виборів міського голови Винник недійсними, — повідомив «Гал-info» адвокат, кандидат і міські депутати Винник від НУ Богдан Бень. За його словами, вимога екс-голови містечка Сергія Уварова визнати вибори міського голови недійсними є абсолютно безпідставною.
«Представники Уварова закидали Винниківську ТВК абсолютно безглуздими скаргами. Трохи менше, ніж через годину територіально-виборча комісія розглядатиме це питання, і ми не допустимо, щоб комісія прийняла рішення про скасування виборів, адже, вважаємо, що вибори в Винниках є цілком легітимними», — наголосив Богдан Бень.
Нагадаємо, на виборах міського голови Винник лідирує висуванець блоку «Наша Україна» Теодор Гудзяк. Якщо Винниківська ТВК визнає результати виборів недійсними, то, як зазначив Богдан Бень, «Наша Україна» та її кандидат обов’язково звертатимуться до суду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ