Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” сесії облради не зриватиме

Чим менше часу залишається до сесії Львівської обласної ради 19 вересня, тим більше ажіотажу створюють представники опозиційних до облдержадміністрації фракції у ЛОР у зв’язку із звітом голови ЛОДА Петра Олійника про соціально-економічний стан в області. У відповідь на припущення голови фракції БЮТ у облраді Ігоря Держка, що начебто окремі фракції облради мають намір не прийти на сесію ради і тим самим зірвати голосування, керівники фракцій, що входять у міжфракційне об’єднання „Наша Україна”, спростували інформацію.
Як зазначив член НРУ, заступник голови ЛОР Микола Горинь, не може бути й мови про те, щоб колеги по фракції не відвідали сесії 19 вересня. У той час депутат облради від НСНУ Олесь Старовойт переконаний, що МО „Наша Україна” ніколи не брала учать у таких акціях, як, скажімо, зрив голосування, і сесія відбудеться навіть тоді, коли не прийдуть представники БЮТу.
Намагатися переконати своїх колег із БЮТу перестати руйнувати область буде член фракції „Національний вибір” (КУН) Роман Дідусь. „Наша фракція відповідально ставиться до державних справ і вважає їх набагато важливішими від політичних розбірок. Я бачив звіт облдержадміністрації і пересвідчився, що Львівщина працює, і немає жодних підстав висловлювати недовіру голові ЛОДА”, — зазначив Роман Дідусь. 
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ