Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» та БЮТ об’єднуються на всіх рівнях

«Наша Україна» та Блок Юлії Тимошенко вирішили об’єднатися у всіх місцевих органах влади. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба «Нашої України». Текст заяви подаємо повністю.
 «Усвідомлюючи свою спільну відповідальність за збереження державної незалежності України, прагнучи захистити демократію і права кожного громадянина від поновлення диктатури кланів фракції Блоку Юлії Тимошенко і «Наша Україна» заявили про спільну опозиційну діяльність у Верховній Раді України V скликання.
Метою об’єднання зусиль наших фракцій у парламенті є спільне відстоювання ідеалів і цінностей, проголошених Українським народом у 2004 році – свободи, демократії, національної єдності, подолання корупції, справедливої соціальної політики.
Ми переконані, що для забезпечення єдності демократичних сил України об’єднання наших політичних сил має відбутися не лише у Верховній Раді України, а й в місцевих радах усіх рівнів: сільських, селищних, міських, районних і обласних.
З цією метою ми звертаємося до керівників і депутатів наших фракцій усіх рівнів з політичною директивою щодо укладання угод про спільну діяльність фракцій Блоку Юлії Тимошенко та «Наша Україна».
Ця співпраця повинна ґрунтуватися на консолідованій позиції наших політичних сил щодо політичних і соціально-економічних питань, які перебувають у сфері компетенції місцевого самоврядування та відповідають нашим зобов’язанням перед виборцями.
Україна у нас одна! За неї варто боротися!
Голова Ради Партії "Наша Україна" – Віктор Балога
Голова БЮТ – Юлія Тимошенко»
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ