Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” та БЮТ підпишуть угоду у Львівській обласній раді

„Наша Україна” та БЮТ підпишуть угоду у Львівській обласній раді — повідомили „Гал-info” в прес-службі ЛОО „Наша Україна”. Як переконаний обласної організації НСНУ Петро Олійник, консолідована позиція Блоку Юлії Тимошенко та „Нашої України” у радах усіх рівнів дозволить послідовно і ефективно відстоювати інтереси України та протистояти антиконституційним діям нинішньої більшості у Верховні Раді України.
 „Сьогодні не потрібно говорити про те, хто зробив більше помилок. Їх було достатньо в обох помаранчевих сил, однак розумна людина — це не той, хто не робить помилок, а той, хто проаналізувавши може їх визнати і виправити. Саме таким шляхом сьогодні пліч-о-пліч йде „Наша Україна” та БЮТ. Я переконаний, що кожен зробив відповідні висновки і зрозумів, яку загрозу несе роз’єднаність і чвари”, — наголосив Петро Олійник.
За його словами, на Львівщині база співпраці двох найпотужніших українських політичних сил розпочалася відразу після виборів. „У Львівській обласній раді та багатьох районних радах вибори керівництва відбувалися з урахуванням взаємних інтересів. Позитивним прикладом можна назвати і консолідоване голосування за Стратегію розвитку Львівщини, за обласний бюджет області на 2007 рік. Депутати спільно підтримували практично усі політичні заяви і звернення Львівської обласної ради. Тепер розпочинаємо новий етап – готуватимемо до підписання відповідну угоду (проект її ми розробили ще влітку 2006 року). Я переконаний, що тісна співпраця „Нашої України” та БЮТ в місцевих радах піде на користь соціально-економічній та політичній ситуації у регіоні” – наголосив лідер обласної „Нашої України”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ