Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наступного тижня на Сихові тимчасово буде перекрито рух транспорту

Протягом 17, 18, 19, 20 липня цього року ЛМКП “Львівтеплоенерго” виконуватиме низку робіт із заміни теплових мереж. У зв’язку з цим в управлінні інженерного господарства Львівської міської ради видано укази про тимчасове перекриття руху транспорту – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, будуть внесено такі зміни у рух транспорту. 17 липня з 10.00 год. до 15.00 год. буде перекритий рух транспорту на вул.Зубрівській біля будинку на вул. Зубрівській, 25;
18 липня з 9.00 год. до 21.00 год. та 20 липня з 9.00 год. до 21.00 год. на вул.Давиденка - Антоновича (біля будинку на вул. Давиденка – Антоновича торговий центр “ВАМ”); 19 липня з 15.00 год. до 24.00 год. перекриють рух транспортних засобів на вул.Лемківській.
ЛМКП “Львівтеплоенерго” відповідно до цих наказів доручено встановити необхідні дорожні знаки та щити загородження в місцях проведення будівельних робіт. Після виконання земляних робіт підприємство повинне відновити дорожнє покриття та благоустрій території і здати по акту відділам комунального господарства відповідним адміністраціям.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ