Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Навіщо розпалили скандал навколо квартири Лещенка

Політолог Віктор Небоженко на сторінці у соціальній мережі Фейсбук виклав свої міркування щодо скандалу навколо дорогої квартири нардепа Сергія Лещенка в центрі Києва. На думку політолога, цим скандалом намагаються відвернути увагу громадськості від важливих тем.

«1. Хто б не ініціював цей скандал з шикарною квартирою Сергія Лещенка, він уміло перевів увагу громадськості з важливої ​​теми про антиукраїнську діяльність проросійських телеканалів типу «Інтер» на іншу більш просту і популістську тему - хто і як заробляє і живе на вершині влади і власності в Україні.

2. Скандал з Лещенко - це тільки початок, перший крок, як в публічній «розробці» самого медійного персонажа - Лещенко, так і тих, хто активно користувався його послугами останні два роки.

3. Автори цього скандалу домагаються не тільки дискредитації Лещенко, адже у нас в країні немає моральних авторитетів, все підозрюють всіх. Але ще важливіше показати, на прикладі способу збагачення Лещенко, що ті, хто критикує владу за корупцію нічим не кращий за тих, хто зараз збагачується у владі. Тому українцям немає сенсу міняти через вибори або суди або громадський тиск одних політиків на інших - всі вони однакові. Нас підштовхують до висновку, на прикладі Лещенко, що краще залишити в Україні все як є. А що стосується особистості самого Сергія Лещенка, то для авторів скандалу важливо створити хвилю заздрості до спритному, успішному і багатому журналісту - «розгрібачам бруду», який працює під прикриттям депутатського звання з прямо протилежними ФПГ. Йому терміново доведеться міняти імідж скромного, перспективного, демократичного політика, якому не потрібні гроші і владу.

3. Але, скандал не зупинить Сергія Лещенка. Більш того, він зараз наполегливо шукати замовника цього скандалу і спосіб свій помсти. Це робить його зручним інструментом нових політичних інтриг на найвищому рівні», - написав Віктор Небоженко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ