Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Найбільша у світі картина і форум про космос в Музеї Корсаків

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку 27 жовтня відбудеться міжнародний форум "Космогонія. Мистецтво. Ноосфера. Екологія". Захід проводиться в рамках однойменного проєкту, який реалізує музей вже майже рік.

Організаторами виступають Музей Корсаків, бізнес-академія РМВА та Адреналін Сіті. Форум триватиме від 10:00 до 17:30 як в офлайн, так і в онлайн форматі. Участь безкоштовна, але потрібна попередня реєстрація.

Під час форуму заплановано обговорення таких тем: вплив космосу та космогонії на мистецтво і усвідомлення екологічних проблем, роль мистецтва у відображенні людських роздумів про світ, важливість екологічної свідомості, поєднання науки, мистецтва та екології, використання творчості для вирішення глобальних викликів.

Захід відбувається в контексті унікального проєкту "Космогонія", який поєднує мистецтво, виробництво і філософію. У виставковій залі музею працює відомий художник Петро Антип, котрий створює картину площею 2 тисячі м2 - найбільшу у світі. Тож форум стане чудовою нагодою дізнатися більше про цей амбітний проєкт і обговорити його філософські та екологічні аспекти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ