Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найбільше нарікань на Львівщині надійшло на прикордонну службу – ЛОГО КВУ

„Як ми і очікували, найбільші проблеми ми зафіксували з людьми, які виїхали за кордон, а згодом не могли знайти себе у списках виборців”, – сказав під час прес-конференції голова ЛОГО КВУ Роман Кошовий.
 У цьому КВУ звинувачує Державну прикордонну службу України і вважає це технологією, яка розрахована на Західну Україну, але не пройшла, бо однаково вдарила по всіх виборцях України. Тому велика кількість позовів у львівські суди стосувалась саме списків. За даними КВУ, до прикладу, станом на 18.00 у Шевченківський суд Львова зі скаргами звернулися 15 осіб, 3 виборцям скарги задовільнили.
Як сказав Кошовий, на жаль, списки були закритими і тому виборці, яких не було у списках, так і не змогли проголосувати.
Крім того, він окреслив ще декілька моментів особливостей цьогорічних виборів: явище чорного піару та брудних технологій було зафіксовано напрочуд мало, також КВУ не виявив застосування адмінресурсу; КВУ очікував на протистояння між БЮТ та НУ-НС на Львівщині, але того не сталося; вибори проходили спокійно і законослухняно, не було черг, як на минулих виборах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ