Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найближчим часом відбудеться ротація керівництва міліції Львова та Сихівського райвідділу

Зміна кадрів найближчим часом передбачається у керівництві Сихівського райвідділу міліції, також планують змінити начальника управління МВС у м. Львові. Про такі плани, які вноситимуть на розгляд міністра внутрішніх справ України, сьогодні журналістам повідомив начальник Головного управління МВСУ у Львівській області Василь Пісний.
„Кадрові зміни відбуватимуться найближчим часом, тому що є зауваження до роботи правоохоронців Львівщини. Найперше це стосується Сихівського райвідділу та керівника міської міліції”, - розповів Василь Пісний.
За його словами, недоліки у роботі правоохоронців насамперед стосуються недостатньо ефективного розкриття справ щодо незаконного заволодіння транспортними засобами, квартирних крадіжок, грабежів та розбоїв у Львові. Він зазначив, що розкриттю цих злочинів надаватимуть першочергове значення.
Василь Пісний повідомив журналістам, що можна вважати, що розкриття резонансних вбивств відбудеться у 2008 році.
„Я вже ознайомився з деякими справами. Бачу, що мої попередники Максимов і Цимбалюк зробили багато, щоб розкрити ці справи. Думаю, що доведеться добре попрацювати, щоб досягнути результату розкриття резонансних вбивств у Львові у цьому році”, - сказав Василь Пісний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ